Skolens fotoalbum

17-04-2018
Dag 1) Vi ankom og blev sat i gang med at sætte udstillingen op. Alle skoler, der var med for første gang blev overrasket over det store område, der skulle udsmykkes, da vi blev oplyst om, at det der skulle hænges op max måtte fylde 1 m2 og bordet de to slikskåle skulle stå på var 0,5 m2. Vores gruppe var langt fra dem der havde været mest kreative og de havde stadig et arbejde foran sig før de overhoved kunne hænge noget op - så de fik lidt travlt. De andre skoler havde valgt forskellige kreative løsninger. Gruppe 1 havde laserskåret flotte slikskåle Gruppe 2 havde lavet mange forskellige polygoner Gruppe 3 havde lavet et sørøver tema Gruppe 4 havde lavet 3D-print Gruppe 5 havde lavet polygon låger, man kunne kigge under. Gruppe 6 havde laver polygoner i træ Gruppe 7 var os og vi havde lavet en "Realskål", en lille bådskål og en terminator 4000 alle lavet i geogebra Gruppe 8 havde pyntet fint op og lavet mange skåle blandt andet i transparent. Udstillingen gælder for 10% af bedømmelsen. Klokken 14-16 skulle grupperne lave opgavestafet, der gælder for 50 % af bedømmelsen. Vores gruppe er forholdsvis sikre på at de har lavet 6 af opgaverne rigtig, de to sidste har de gættet sig frem til. Da vi havde indlogeret os på hotellet på Frederiksberg tog vi på en kinesisk restaurant og gruppen gik i gang med at øve til morgendagens fremlæggelse, der gælder for 10% af bedømmelsen.
11-11-2017
17-03-2017
23-01-2017
19-08-2016
27-11-2013
Fællesskoleuge 2013
16-11-2012
HALLOWEEN og LYSFEST i 0.A. den 1. november. Den 1. november var der lysfest/halloweenfest for hele klassen med forældre og søskende. Vi var i 10. klassernes lokale og i gymnastiksalen. Inden festen snakkede vi i klassen om, hvad Halloween er for noget. Børnene har fundet frem til følgende: Det er sådan noget uhyggeligt noget, og man klæder sig uhyggeligt ud. Man kan være en heks, et skelet eller et spøgelse. Det er på den tid af året, hvor alle helgende og alle de døde og alle spøgelser og genfærd kommer op af deres grav. Det kommer jo fra et andet land og det er måske Franskland, Spanien, England, Kineserne eller Tyskland, men vi tror mest at det er fra USA. De har ingen roer og derfor bruger de græskar til at lave de uhyggelige lygter. Inden vi skulle holde vores lysfest havde vi travlt i børnehaveklassen med at forberede festen. Vi bagte giftige boller, som er boller med M & M’s chokoladepastiller i. Det ser meget giftigt ud, når chokoladen og farven løber ud af bollerne! Vi penslede dem også godt med syre (æg) inden vi satte dem i ovnen. Vi klippede også en masse pynt. Det var flagermus, kranier, edderkopper, spøgelser og hekse. Vi lavede også spøgelsesservietter til festen. Da vi holdt lysfesten fik vi noget uhyggelig mad. Det var: Mugne pølsehorn, spøgelsesmus, blodsuppe med madrester, græskarkager, giftige boller, zombiehjerne med mumiefingre, troldeøjne, kartoffelmos med orme og grøn og blå pasta. Vi drak musetis til de giftige boller. Da vi havde spist gik vi ind i gymnastiksalen alle sammen og stillede vores lygter i en uhyggelig rundkreds i mørket. Så sang vi en uhyggelig sang om Heksemutter og sagde en remse om en heks, hvor vi skulle råbe: ”Det ved vi da godt” i slutningen af hvert vers. Vi råbte til mor og far og så råbte de tilbage igen. Det var en sjov og uhyggelig og farlig fest, som minder om fastelavn. Efter festen tegnede og skrev vi i vores kladdehæfter om lysfesten. Uhyggelig hilsen fra Børnehaveklassen
17-09-2012
Lidt blandede billeder fra vores første kampe mod sundskolen. Begge hold vandt. Pigerne gjorde det meget spændende ved at udligne 10 sek før tid!
21-08-2012
Lidt billeder fra den allerførste skoledag for de små
13-04-2012
13-09-2011
Billeder fra pigernes første kamp, hvor de vandt 12-0 :-)
11-03-2011