Nykøbing F. Realskole søger medarbejder til Fritidsafdelingens KLUB-ordning.

Vi søger en omsorgsfuld og initiativrig medarbejder, der brænder for at indgå i vores fritidsafdelingsteam, der p.t. består af 9 personaler. Fritidsafdelingen er opdelt i en KLUB og en SFO. I hverdagen fungerer disse som to selvstændige afdelinger, med et tæt kollegialt samarbejde på tværs, bl.a. om morgenpasning og fællesarrangementer.

I klubben er der pt. 55 børn fra 4. – 6 klasse. I SFO er der 140 børn fra 0. – 3. klasse. Du vil primært blive tilknyttet vores KLUB-ordning og derved bliver din tætteste samarbejdspartner Daniel, der er ansvarlig for de daglige aktiviteter i KLUBBEN. Der vil være dage, hvor du skal træde til i SFO. Arbejdstiden ligger fortrinsvis på skoledage i tidsrummet 6.30 – 17.00. Der vil komme planlagte arrangementer, hvor arbejdstid er om aftenen og på lørdage.

Du skal kunne:

• Udvise humor, livsglæde og energi.
  • Tage ansvar
  • Igangsætte aktiviteter
  • Arbejde selvstændigt
  • Håndtere mange forskellige arbejdsopgaver og være fleksibel i forhold til dette.
  • Have lyst til kompetenceudvikling og være bidragende til den pædagogiske udvikling i teamet.

Vores fritidsafdeling, som er kendt for at have et trygt og godt arbejdsmiljø, består af en personalegruppe, hvor der er plads til forskellighed, og hvor der er respekt for hinandens forskellige kompetencer og interesseområder.

Du vil møde veluddannede kolleger med erfaring og engagement, som vægter trivsel, udvikling og samarbejde højt, både i forhold til teamet, kolleger, forældre og børn.

Stillingen er til besættelse fra 1/12-2018 – eller snarest derefter.

Du vil blive ansat efter årsnorm med en gennemsnitlig arbejdsuge på 15 timer - gerne som flexjob.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Danmarks privatskoleforening og BUPL.

Ansættelse ved Nyk. F. Realskole forudsætter ren straffeattest.

Du kan læse mere om Nyk. F. Realskoles KLUB og SFO på hjemmesiden www.nykfrealskole.dk

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Klubpædagog Daniel Rasmussen 54 85 80 16 eller 27 30 79 07

Leder af fritidsafdelingen Marianne Gad 54 85 80 16 eller 28 16 98 35

Ansøgningsfristen: 18/10-2018

Der vil være mulighed for rundvisning i SFO og KLUB fredag d. 12. oktober mellem kl. 12.30 og 15.30.

Samtaler forventes afholdt: 25/10-2017 kl. 9.00-14.00